Tipografie

digitala si offset

Best Business va poate oferii produse ce tin de tipografia digitala sau cea offset precum:
- autocolante, brosuri, calendare, flyere, mape de prezentare, postere/afise, pliante.
- carti de vizita, foi cu antet, calendare birou, ecusoane, plicuri.
- diplome, felicitari, invitatii, formulare tipizate inseriate, ecusoane etc.
La produsele realizate se pot executa si finisari precum: capsare, bigurie, borsare, lacuire UV, plastifiere, perforare, pliere.

Pentru a servi cat mai bine interesele dumneavoastra, va putem oferi si servicii de creatie grafica. Fie ca este vorba de o sigla, identitate vizuala sau crearea unui catalog, noi va stam la dispozitie.

Prin legatoria de arta oferim solutii de ambalare si prezentare pentru diverse tipuri de obiecte si produse de protocol destinate diferitelor ocazii si de finisare a produselor tipografice.

Gama de printuri indoor si outdoor format mare: postere, autocolante, reproduceri de arta pe canvas, bannere, mesh-uri, postere, copertine, mesh-uri, reclame de tip panou, city-light, back-light, totem, steaguri, etc., este realizata prin plotare.

Pentru a crea o imagine puternica a afacerii dumneavoastra, va putem ajuta prin personalizarea de obiecte promotionale.
Astfel va punem la dispozitie posibilitatea de a personaliza: carti de vizita, felicitari, mape, agende personalizate, tricouri, sepci, veste, bandane, camasi, salopete, geci, umbrele, etc.
tricouri, pixuri, brichete, brelocuri, ceasuri, termosuri, Procedeele folosite sunt serigrafie si tampografie, transfer termic si broderie.

Cotatie pret

  • In cazul in care doriti sa obtineti o cotatie de pret ca rugam sa folositi formularul nostru.


Produse